portada92congreso1

La Dra Irene Sassot Cladera assisteix al 92 Congrés Nacional de Oftalmologia durant els dies 21-24 de Setembre de 2016, amb seu a Málaga on es tracten els últims avenços per tractar traumatismes cornials, ull sec, queratitis infeccioses, erosió cornial recidivant,  actualització i noves indicacions del Cross-Linking i novedoses lents intraoculars entre d’altres temes d’interés…

Assisteix a la presentació de la Ponencia Oficial de la SEO: “Queratoplàsties: noves tècniques per al segle XXI” en la qual ha participat com coautora de dos capítols juntament amb el Dr. Toni Salvador. Es tracten els diferents tipus de trasplantaments de còrnia realitzats en l’actualitat així com tècniques emergents. La cirurgia cornial ha sofert una ràpida evolució en els últims anys i estem orgullosos de poder aplicar les tècniques més novedoses als pacientes que ho requereixin.