El Dr Alcubierre viatja amb la ONG Proyecto Visión

El Dr Alcubierre viatja amb la ONG Proyecto Visión

El Dr Rafel Alcubierre va participar durant la segona quinzena de Juny en l’expedició coordinada per la ONG Proyecto Visión (www.proyectovision.org) en la ciutat de Mekele, al Nort d’Etiopía, on aquesta ONG i la congregació de les “Hijas de la Caridad”, gestionen la St Louis Eye Clinic (https://doctigray.org/st-louise-eye-clinic/).

Aquest projecte de col·laboració va ser fundat en 1995, amb la intenció de poder donar atenció oftalmològica a més de 4 milions d’habitants de la regió del Tigray, on la ceguera evitable aconsegueix nivells molt elevats. L’equip del qual forma part el Dr. Alcubierre, ha portat a terme durant la seva estada més de 100 cirurgies, principalment de cataractes, mitjançant tècnica extracapsular sense sutures i estrabismes.

Altres membres del Centre Ocular Quirúrgic, com el Dr. Salvador, han participat en anys anteriors, aportant la seva experiència i la seva capacitat docent per a la formació del personal local, que són part imprescindible d’aquest treball.

By | 2017-08-30T13:23:51+00:00 August 30th, 2017|Cataracta, Col·laboració, Estrabisme, Formació, Infància, Sin categoría|0 Comments

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies