Els passat dies 16 i 17 de febrer, algunes de les optometristes del nostre equip van assistir a la II Edició del curs “Entendiendo el estrabismo“, que es va realitzar a l´auditori AXA de Barcelona.

L´objectiu del curs era conèixer els diferents tipus d´estrabisme que existeixen, segons si estan causats per una refracció no corregida, per una paràlisi, una deficiència o una innervació anòmala  en la funció d´alguns dels músculs extraoculars.

L´últim dia del curs, estava orientat a com tractar l´estrabisme en qüestió. Així, segons el tipus de desviació diagnosticada, el tractament pot ser des de corregir al pacient amb ulleres, fer oclusions amb parxes, o cirurgia en els casos en els quals no és possible el tractament mitjançant cap de les anteriors.

Com sempre, el assistir a aquestes formacions ens fan millorar cada dia per als nostres pacients.

Us deixem el link de la pàgina web on podreu trobar més informació, ponents i material: http://www.entendiendoelestrabismo.com/