El passat dia 13, 14 i 15 d’abril, part de l’equip d’optometristes van assistir a la 25a edició del Congrés Internacional d’Optometria, Contactologia i Òptica Oftàlmica (OPTOM) organitzat per Consell General de Col·legis d’Òptics-Optometristes.

Aquest congrés va complir el seu rècord de comunicacions presentades que va ascendir a 632 i que van ser desenvolupades per 488 autors.

Els diferents ponents van parlar sobre noves tècniques per tractar la malaltia d’ull sec, tractaments possibles per controlar el progrés de la miopia, aplicació clínica del nou software d’angiografia que ja té implantat el nostre centre de Terrassa.

A més, van parlar sobre afectacions oculars secundàries a una patologia sistèmica, opcions de correcció de la presbícia, de nous càlculs més precisos per a implantar una lent intraocular, les opcions terapèutiques del pacient estràbic i investigacions dins l’àmbit de l’optometria clínica.

A continuació, els deixem el link perquè puguin obtenir més informació:

http://www.optomcongreso.com/