III SIMPOSI EN OPTOMETRIA CLÍNICA ICR: MANEIG OPTOMÈTRIC DE LENTS INTRAOCULARS

III SIMPOSI EN OPTOMETRIA CLÍNICA ICR: MANEIG OPTOMÈTRIC DE LENTS INTRAOCULARS

El passat dia 1 de juny, una optometrista del nostre equip va assistir al tercer simposi celebrat per l’Institut Català de Retina sobre el maneig Optomètric de Lents Intraoculars celebrat al col·legi de metges de Barcelona.

Aquest simposi tenia com a objectiu abordar el maneig optomètric de pacients intervinguts amb lents intraoculars.  A més va comptar amb la participació de professionals de la salut, optometristes, infermers i professorat de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa.

Els diferents ponents van parlar sobre els tipus de lents intraoculars, les proves diagnòstiques necessàries tant en el preoperatori com en el postoperatori i com realitzar el càlcul de les lents introculars de forma eficaç.

A més, van parlar sobre les corbes de desenfoc de cada model de lent intraocular, de la relació entre l’acte quirúrgic de la cirurgia de lents intraoculars amb les proves clíniques de major impacte realitzades en el preoperatori. Finalment van presentar diversos casos clínics acompanyats d’una guia per a la refracció en casos de pacients diagnosticats amb cataractes.

A continuació, els deixem el link perquè puguin obtenir més informació:

https://icrcat.com/optometria18/

By | 2018-06-06T14:00:38+00:00 June 6th, 2018|Congresos, Cursos, Formació, INNOVACIÓ, Real life|0 Comments

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies