Bilbao, guardonada amb el premi a la millor ciutat europea 2018, ha estat l’escenari de les III Jornades Clíniques del Col·legi Nacional d’Òptics i Optometristes (CNOO).

Aquestes jornades, dedicades al segment anterior, ha estat una posada en comú d’òptics i oftalmòlegs sobre avenços en el tractament, experiències i resultats clínics vinculades a la superfície ocular. Avenços sobre el tractament i seguiment del queratocon amb el crosslinking, anells i lents de contacte, les últimes novetats en tècniques refractives, lents intraoculars i cirurgia de cataractes, causes i diagnòstic diferencial d’ull vermell, etc. Tots aquests temes han estat els protagonistes de les diferents sessions que han tingut lloc el 6 i 7 d’octubre i a les quals han participat algunes de les optometristes del nostre centre.

A continuació, us deixem el link del programa per si voleu saber més: http://www.bilbao2018.cnoo.es/