VIII JORNADA DE CONTACTOLOGIA

VIII JORNADA DE CONTACTOLOGIA

El passat 17 d’octubre, la facultat d’òptica i optometria de Terrassa va organitzar la vuitena edició de les jornades de contactologia, en les quals van participar dues optometristes del nostre centre.
Aquestes jornades tenien com a objectiu millorar la competència dels professionals en l’adaptació i seguiment dels usuaris de lents de contacte i l’adequada utilització de les mateixes en els casos d’ús terapèutic, en patologies com per exemple les irregularitats corneals, així com en els casos de control de miopia.
Per a això, és important conèixer la fisiopatologia subjacent a l’ull sec i les seves manifestacions, així com les situacions que comporten la necessitat d’adaptar lents de contacte especials.

D’altra banda, es va realitzar una posada en comú entre els òptics optometristes assistents sobre les formes d’actuar davant els casos de lents de contacte d’ús terapèutic, amb la intenció de millorar les habilitats durant el procés d’adaptació de lents de contacte.

https://formaciocontinuada.foot.upc.edu/ca/jornades/jornades-de-contactologia/jornades-de-contactologia-2018

 

By | 2018-11-09T19:48:37+00:00 November 9th, 2018|Congresos, Cornea, Cursos, Formació, INNOVACIÓ|0 Comments

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies