49é Congrés de la Societat Catalana d’Oftalmologia

49é Congrés de la Societat Catalana d’Oftalmologia

Els dies 22 a 24 de novembre va tenir lloc a Barcelona el 49e Congrés de la Societat Catalana d’Oftalmologia, que es va centrar aquest any a la Traumatologia ocular.

Diversos dels oftalmòlegs del nostre equip van assistir a aquest, podent ampliar el seu domini sobre la patologia traumàtica i la seva atenció precoç i adequada.

Cal destacar la participació del Dr. Salvador a la taula rodona sobre cataracta traumàtica i de la Dra. Viñals en la referida al nervi òptic. Així mateix, la Dra. Camós va presentar la lectura de la beca rebuda en 2016 pel seu treball basat en l’estudi de troballes retinianes i coroides en uveïtis mitjançant angiografia per tomografia de coherència òptica.

https://www.scoft.cat/oftalmologia2018/es/

 

By | 2019-01-13T17:26:08+00:00 November 26th, 2018|Congresos, Cursos, Formació, INNOVACIÓ|0 Comments

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies