CATARACT SURGERY: TELLING IT LIKE IT IS

CATARACT SURGERY: TELLING IT LIKE IT IS

El passat mes de febrer el Dr Felipe Spencer va assistir al curs de cirurgia de cataractes “Telling it like it is” realitzat a Orlando, USA. Durant 5 dies, prestigiosos cirurgians nord-americans van compartir les seves experiències quirúrgiques amb els assistents a través de sessions teòriques, vídeos i pràctiques en wetlabs. Entre els ponents del curs destaquem a l’organitzador de l’esdeveniment al Dr. Robert Osher, Dr. David Chang i el Dr. Ike Ahmed entre d’altres.

Tal com ho expressa el Dr Spencer “Va ser una oportunitat única de compartir de manera tan propera amb referents mundials en el camp de la cirurgia del segment anterior”

Els deixem el link del Congrés per a més informació: https://www.healio.com/meeting/tellingitmeeting/home

By | 2019-04-28T18:18:25+00:00 April 28th, 2019|Formació|0 Comments

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies