14è CONGRÉS DE LA SOCIETAT EUROPEA DE NEURO – OFTALMOLOGÍA (EUNOS)

14è CONGRÉS DE LA SOCIETAT EUROPEA DE NEURO – OFTALMOLOGÍA (EUNOS)

Els Drs. Sanchez DalmauCamos i Alcubierre han participat en el 14è congrés de la Societat Europea de Neuro-oftalmologia (EUNOS), els dies 16 a 19 de juny a la ciutat portuguesa de Porto.

En aquest congrés, el Dr. Sánchez-Dalmau ha participat com a ponent en la sessió dedicada a Neuropatías òptiques adquirides, i en la sessió de casos clínics interactius, Els Drs Camós i Alcubierre han exposat també diverses comunicacions en format pòster.

Les jornades han comptat amb la participació de neuro-oftalmòlegs de tota Europa amb una important presència d’assistents asiàtics i americans, i han proporcionat un ampli programa fonamentat en les innovacions i avanços en aquest camp, incloent la neuroimagen, tomografia de coherència òptica, neuropatías òptiques, malalties neurodegeneratives, i recerca bàsica

By | 2019-07-16T13:09:26+00:00 July 16th, 2019|Congresos, Sin categoría|0 Comments

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies