CURS VISIÓ BINOCULAR ESTRÁBICA. GUIA D’OPTOMETRIA PRÀCTICA

CURS VISIÓ BINOCULAR ESTRÁBICA. GUIA D’OPTOMETRIA PRÀCTICA

El passat 8 de febrer dues optometristes del nostre equip mèdic van assistir al curs de Visió Binocular Estràbica, realitzat a la seu del Col·legi Oficial d’Òptics i Optometristes de Catalunya (COOOC).

Aquest curs va ser impartit per l’òptica i optometrista Teyma Valero Pérez.

En el curs es va parlar sobre el model de procediment clínic que permet identificar, quantificar i classificar els diversos estrabismes, ja siguin d’origen restrictiu en els músculs que formen l’òrbita ocular com els derivats d’un problema neuroftalmològic.

També es va fer un repàs de l’etiologia per cada cas d’estrabisme i el seu diagnòstic diferencial.

Per últim, es va explicar la forma de tractament més efectiva en cada un dels casos fent d’aquest curs una gran ajuda per a la nostre pràctica diària.

A continuació, deixem el link de la jornada amb el programa: PROGRAMA COOOC

By | 2020-02-17T15:29:28+00:00 February 17th, 2020|Formació|1 Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies