El passat 8 de febrer dues optometristes del nostre equip mèdic van assistir al curs de Visió Binocular Estràbica, realitzat a la seu del Col·legi Oficial d’Òptics i Optometristes de Catalunya (COOOC).

Aquest curs va ser impartit per l’òptica i optometrista Teyma Valero Pérez.

En el curs es va parlar sobre el model de procediment clínic que permet identificar, quantificar i classificar els diversos estrabismes, ja siguin d’origen restrictiu en els músculs que formen l’òrbita ocular com els derivats d’un problema neuroftalmològic.

També es va fer un repàs de l’etiologia per cada cas d’estrabisme i el seu diagnòstic diferencial.

Per últim, es va explicar la forma de tractament més efectiva en cada un dels casos fent d’aquest curs una gran ajuda per a la nostre pràctica diària.

A continuació, deixem el link de la jornada amb el programa: PROGRAMA COOOC