El Dr Josep Maria Llonch, visita radio Sant Cugat per explicar que cal fer quan detectem problemes oftalmològics tant en nens com en adults. També, fa un repàs de les patologies més comunes que afecten la nostra visió.

Aquesta entrevista dona pas al sisè cicle de conferències Dijous de Salut a Sant Cugat que es va iniciar el passat 5 d’octubre. Profesionals del nostre equip, com el Dr Josep Maria Llonch, el Dr Eduard Pedemonte, la Dra Marisol López i la Dra Ana Eixarch, van participar en aquesta jornada amb l’objectiu de tractar aquest tema des de la vessant de diverses especialitats oftalmològiques.

A continuació, us deixem el link per poder escoltar l’entrevista del Dr Llonch, i un altre on podran llegir un petit article publicat avui en naciodigital.cat.

 

http://www.cugat.cat/diari/sons/131045/parlem-de-malalties-i-problemes-oculars-tant-en-infants-com-en-adults-amb-el-doctor-llonch

http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/61289/experts/tua/terrassa/parlaran/salut/sant/cugat