El passat 16 de febrer alguns dels nostres professionals oftalmòlegs i optometristes, van assistir al XI simpòsium de “Controversias en oftalmologia” a l’hospital de Bellvitge.

Els diferents ponents parlaven de les noves tecnologies associades a la cirurgia de cataractes, posant de manifest i actualitzant els nous procediments.

El futur de la cirurgia de cataracta és implantar lents intraoculars multifocals (optimitzant la visió llunyana, visió intermèdia i la visió propera) de millor qualitat òptica i aconseguir la millor satisfacció del pacient. Tots els professionals van arribar a la conclusió de la importància dels càlculs preoperatoris per la lent intraocular i seleccionar la més adient per cada ull.
Una altra part de la sessió es va destinar a com tractar una malaltia com l’uveïtis, inflamació associada a malalties autoimmunes que requereix una important valoració i seguiment per part dels oftalmòlegs.

Una jornada positiva en què els professionals van compartir experiències i posat en comú els procediments quirúrgics i diferents tractaments.

Adjuntem el Programa XI SImposium